Photos

Description

Matje dhe Realizim të projekteve në terren, Projekte falas, Specialistë vendas dhe të huaj për montime industriale, në hotele, spitale, shkolla. Partnerët: BT Group, Tenda service, Tender group, Ital cover, Suntech, Rising dhe mjaft kompani të tjera në tregun europian. Produktet: Tenda, Gazebo, Xhama, Tenda automatike ( Copë dhe Alumin ), Pergola ( Alumini ), Grila të brendshme dhe Xhama me palosje, Perde, Korniza, Etj.

Visited 1776 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: