Photos

Description

Ndërtime dhe Çati druri të cilësisë së lartë. Punë të kryera që nga Qendra e Tiranës e deri në Skajin më të largët të Shqipërisë. Standard, Përkushtim, Profesionalizëm dhe Asistencë-Realizim projektesh në afat. Konstruksione druri, Struktura druri, Konstruksione çatish, Struktura druri dekorative dhe çdo punim tjetër me bazë druri.

Visited 2232 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: