Photos

Description

Doka Resort : Bar brenda dhe Bar në verandat e kompleksit; Restorant me gatime tradicionale dhe europiane, Organizime mbreslënëse si: Festa familjare, Ditëlindje, Dasma, Evente dhe të gjitha këto nën kujdesin e një Stafi miqësor dhe profesional. Doka Resort :Një Investim gjigand me bazë Arredimin neoklasik dhe një kështjellë e vërtetë e vendosur buzë rrugës nacionale Burrel – Peshkopi, gjithnjë për shërbimin më të mirë ndaj klientelës dhe me Çmime mjaft të mira. Doka Resort : Ambicje, Kualitet, Freski, Panoramë fantastike, Parkim i bollshëm, Standard, Ju mirëpresim !

Visited 577 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: