Photos

Description

DIPEM – KLINIKA DENTARE TURKE: Një investim cilësor në industrinë dentare të metropolit shqiptar dhe një pikë e fortë referimi për klientelën. Ofrojmë me standard dhe profesionalizëm shërbimet e mëposhtme: Kirurgji; Implantologji; Terapi; Protetikë; Ortodonci; Estetikë 1. KIRURGJIA – Përfshihet extracioni i dhëmbëve dhe extracioni në mënyrë kirurgjikale i infeksioneve të tyre. 2. IMPLANTOLOGJI – Përfshihet shtimi i kockës dhe vendosja e implanteve me metodat më bashkëkohore dhe teknologji europiane. 3. TERAPI – Përfshihet mbushja e dhëmbëve, silanime, fluorizime, pastrime gurëzash dhe zbardhime. 4. PROTETIKA – Përfshin urat e porcelanit, ura zirkoni, ura EMax… proteza elastike, të thjeshta, të skeletuara, të plota dhe parciale. 5. ORTODONCIA – Përfshin aparatin fiks metalik dhe qeramik për drejtimin e dhëmbëve, aparat për zgjerimin e qiellzës dhe aparate të ndryshme në mizurë për raportin e nofullave. 6. ESTETIKA – Përfshin një rubrikë tjetër të punës sonë cilësore për fasetat kompoziti dhe qeramike. DIPEM: Gjithnjë në përmbushje të kërkesave më të larta të klientelës !

Visited 861 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: