Photos

Description

Ndërtime biznesi dhe Banesa, Prodhim betoni i Standartit më të Lartë, Impjant gjigand gurthyes, Energy. Investime mbreslënëse dhe në shërbim të klientit. Është padyshim një kompani plot suksese dhe reputacion, falë standartit të lartë që ofron, fuqisë ekonomike dhe teknologjisë moderne. Gjendet në Toplistën e kompanive në Kosovë.

Visited 2310 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: