Photos

Description

DINO QERAMIKA ofron me shumicë dhe pakicë një gamë të gjerë të llojeve të Qeramikës, të cilat vijnë nga fabrikat më të njohura italiane. Në sallonin e Dino Qeramika ju mund të gjeni modelet më të reja të banjove, pllakave dhe të elementeve të tjera plotësues të brendeve më të njohura italiane si: Sil Ceramiche, Mirage, Raimondi, Ariostea e shumë të tjera, të cilat e rinovojnë dhe i japin jetë hapësirës tuaj. DINO QERAMIKA: Gjithnjë e para, gjithnjë plot elegancë!

Visited 1601 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: