Photos

Description

DIMI AUTO SERVIS I GOMAVE
Goma Kualitative dhe Shërbime !!
Ofrojmë me standartin më të lartë në tregun e Kosovës e më gjerë: Gdhendjen e gomës, kontrollën e telave, vendosjen e ngjitësit, shtrirjen dhe vendosjen e profilit, nxjerrjen e vakumit dhe kontrollën e gomës si edhe depon e gomave. DIMI AUTO SERVIS I GOMAVE: Goma për vetura, goma të reja kualitative dhe ndërrim/montim të tyre tek vetura juaj. Të gjitha shërbimet në vullkanizer ofrohen me cilësi të lartë që nga gomat dhe shërbimet përkatëse e deri tek riparimi i jashtëm i veturave. DIMI AUTO SERVIS I GOMAVE: Jemi gjithashtu përfaqësues ekskluziv i firmës BANDAG-BRIDGESTONE. Ju mirëpresim!

Visited 973 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: