Photos

Description

Një impjant gjigand i Pjesëve të këmbimit për makina dhe që gjendet në Toplistën e kompanive më të mira shqiptare. DENIS-PJESË KËMBIMI : Pjesë këmbimi për Mercedez Benz, Audi, BMW, Porsche, Volkswagen etj, në fakt një shumëllojshmëri pjesësh për marka të ndryshme. Në showroom-in tonë gjenden makina të importuara nga Europa, enkas për aktivitetin dhe përmbushjen me cilësi të misionit të tij. DENIS-PJESË KËMBIMI : Ekip profesional dhe miqësor në shërbim të klientit, Zgjidhje e cdo “problematike” për makinën tuaj, Mundësi të shumta zgjedhjesh, Standard, Besueshmëri në treg dhe Çmime shumë të mira, Ju mirëpresim !

Visited 699 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: