Photos

Description

Një biznes i RI në treg por me shumë perspektivë. Mermer – Granit dhe Përpunim i Qeramikës për Shtëpi, Rezidenca, Bar-Restorante, Hotele, Njësi afariste, Godina civile, private dhe shtetërore. Cilësi, Profesionalizëm, Korrektesë në çdo porosi, Mermer – Granit i shumëllojshëm dhe plot design, çmime shumë të mira. Ju mirëpresim për t’ju shërbyer me Përkushtim, Standard dhe për ‘’të prekur’’ Luksin në ambjentet tuaja të punës, shtëpisë apo të biznesit

Visited 840 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: