Photos

Description

Është padyshim Restoranti nr 1 në Shëngjin sa i takon Cilësisë më të lartë në Gatimin e Peshkut. Kuzhine Italiane, por edhe mesdhetare, Staf i përzgjedhur me kujdes, Arredim neoklasik dhe largësia nga deti 0 ( zero ). Slogani ”Të hash mirë, do të thotë shëndet” është lajtmotiv i unicitetit të këtij biznesi në zonë.

Visited 1447 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: