Photos

Description

Ëmbëlsira me teknologji italiane, Produkte të kripura, Çokollata Pernigotti, Akullore Cialda dhe Cialda Katering. Pasion dhe saktësi në përzgjedhjen e lëndëve të para dhe vëmendje në detaje. Traditë, Inovacion dhe Unike në llojin e saj, ju pret për të ëmbëlsuar dhe shndritur ditët tuaja. Gjithashtu ”Cialda Events”, – dhe Festa është vetëm e juaja !

Visited 1323 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: