Photos

Description

Një markë që aplikon artin e këmishës duke ofruar qepjen e këmishave të cilësisë së lartë, të personalizuara dhe në të gjitha masat. Çdo këmishë përfaqëson një model unik dhe identifikohet nga qëndisja e inicialeve të emrit dhe mbiemrit. Personalizimi i këmishës përcaktohet së bashku me klientin i cili ka mundesinë të shpreh kreativitetin dhe personalitetin e tij. Edhe Pantollona, Xhaketa, Bluza dhe Veshje të tjera plot design – Të gjitha këto, tek ”Bulgarini” dhe Rrjeti i dyqaneve të tij nëpër Shqipëri. Cilësi – Standard – Unicitet – Çmime mjaft të mira.

Visited 1602 times, 5 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: