Photos

Description

Bar dhe Gatime me mjaft shije. Pije origjinale dhe shija e papërsëritshme e kafesë. Bar në verandë, staf miqësor dhe profesional. Bowling, Lojëra për fëmijë, Ambjente relaksi, dhe një investim i madh për klientelën. ”BROOKLYN”: Unicitet dhe Shije !

Visited 1671 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: