Photos

Description

Një restorant antik, jo vetëm në arredim, por edhe në koncept dhe në stil. I vendosur në Patok, në një nga zonat më atraktive në vend, rrezaton cilësi, standard, kujdes dinamik ndaj klientelës. Gatime të peshkut, Shumëllojshmëri, Produkte të freskëta, Kuzhinë tradicionale dhe italiane. Një panoramë fantastike, Gjelbërim, Parkim i bollshëm, Evente të ndryshme dhe një stil unik i shërbimit.

Visited 2752 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: