Photos

Description

BLUE MARLIN: Një impjant fantastik shërbimi dhe i vendosur buzë detit Adriatik. Restorant me Kuzhinë tradicionale dhe italiane. Bar në verandë dhe Bar në lulishte, Pizzeri, Hotel dhe Dhoma sipas standardit BE, dhe së shpejti një Investim cilësor edhe në Suita. Po kështu, BLUE MARLIN organizon mjaft Evente mbreslënëse dhe kjo nën kujdesin e një Stafi miqësor e profesional. Cilësi e Lartë, Kujdes dinamik ndaj klientit, Plazh i pastër dhe Krevate plazhi druri, Shija e peshkut të freskët të Adriatikut, Panoramë fantastike, Parkim i bollshëm dhe një nga Pikat më të mira turistike në Shëngjin.

Visited 624 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: