Photos

Description

Një sipërmarrje dinjitoze dhe e suksesshme, e vendosur në Aksin Gjakovë-Prizren, në Rogovë. Material ndërtimor, Prodhim në shumicë të Bllokut për Godina Civile dhe Industriale dhe Objekte të ndryshme komerciale, dhe kjo me Çmimet më të mira në treg. BLLOKU SHPK: Një emër mjaft i njohur në të gjithë zonën në fjalë e më gjerë, për Korrektësi, Standard, Cilësinë e Produktit & Shërbimit, si edhe Skuadrën profesionale & Objektivat e saj.

Visited 1013 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: