Photos

Description

Një biznes plot suksese dhe një Fuqi e madhe ekonomike në tregun e Kosovës e më gjerë. Drita me dimensione të ndryshme ( nga 5m – 100 m ) për Dekorimin e shtëpisë, apo të biznesit tuaj. Produkte dhe Ngjyra plot design dhe, që zbukurojnë Festat e fundvitit, Lazera dekorues – Figura, etj. Edhe vetura për fëmijë, flokë 100% origjinal, thonjë, tharëse flokësh, qafore, ora dore, vathë, çanta solemne, kufer për kozmetikë dhe bizhuteri, aksesorë dore, kurora, dhe Mijëra produkte të tjera, të cilat gjenden në showroom-et tona të pafund. Një staf i përzgjedhur në shërbim të klientit, Oferta në dinamikë, Shumicë – Pakicë, Çmime mjaft të favorshme, dhe një Kompani e cila është e pozicionuar në Listën e kompanive më të mira të Kosovës.

Visited 1484 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: