Photos

Description

BETONI MB SHPK
Hapja e puseve, Prodhim elementesh betoni !!
Një fabrikë moderne për prodhimin e betonit dhe elementëve prej betoni. Risi e kompanisë është: Hapja e puseve me gypa betoni deri në 48m me diametra nga diametër 500-diametër 800; Hapja e puseve të thella deri në 400 metër, me diametër nga 120–400 mm me gypa PVC; Prodhim i gypave të betonit me diametër 300–1000; Prodhim i kubëzave të betonit. Cilësi e lartë, standard, prodhim masiv, projekte të realizuara në kohë në të gjithë Kosovën, çmime shume të mira. BETONI MB SHPK: Lider i cilësisë dhe gjendet në toplistën e kompanive më të mira të Kosovës.

Visited 1766 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: