Photos

Description

Një Biznes mjaft i suksesshëm në Tregun e Kosovës, sa i takon Prodhimit masiv dhe me cilësi të betonit. Impjant modern për Prodhimin me Standard të betonit, Makineri të transportit dhe Shërbim korrekt ndaj klientit. ”Beton – AGE”: Mjaft e njohur në Magjistralen Ferizaj-Prishtinë, veç të tjerash, edhe për Çmimet mjaft të mira, që është duke aplikuar në treg. Punë të kryera në afat dhe Përkushtim i vazhdueshëm.

Visited 798 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: