Photos

Description

Një kompleks mjaft dinjitoz dhe në shërbim të klientelës. Restaurant ” Besa e Gostivarit ” ofron gatime tradicionale dhe ndërkombëtare, si edhe një shërbim miqësor e profesional. Po kështu kompleksi ofron edhe Pizzeri dhe Pica mjaft cilësore e me cmime mjaft të mira. I vendosur në Plazh Durrës, në kompleks gjendet edhe Hoteli me 4 Yje ” Antalya “, një nga hotelet më të bukura në vend…Një hotel ku ofrohet komfort dhe komoditet, me mbi 40 dhoma të arreduara me elegancë dhe design, dhe me të gjitha parametrat e një hoteli bashkëkohor. ” Besa e Gostivarit ” dhe ” Hotel Antalya ” : Ju mirëpresim !

Visited 574 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: