Photos

Description

BERTI BIOPRODUKTE
Për një shëndet më të mirë !!
Produkte natyrale dhe 100 % BIO, për një shëndet më të mirë. Cilësi e garantuar, përkushtim i stafit, asistencë dhe rezultate të prekshme për klientin. Gjthçka që ndodhet në natyrë, vjen tek Ju me një standard të lartë. Tek ‘BERTI BIOPRODUKTE’ do të gjeni: a) Çajëra Bimore Mjekësore. b) Erëza të Kuzhinës. c) Fruta të Thata. d) Vajëra dhe Ekstrakte bimore. e) Kozmetikë.
Ju mirëpresim duke ofruar çmimet më të mira në treg. BERTI BIOPRODUKTE: Ofrojmë përkushtim të vazhdueshëm dhe çmime mjaft konkurruese!

Visited 957 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: