Photos

Description

BARON’S BAR DURRËS
Relax dhe argëtim !!
Harbor–Lounge–Caffee. BARON’S BAR DURRËS: Serves caffee, coctalils and drinks, ambjente plot komoditet, shërbim profesional dhe një pikë e fortë referimi për klientelën. BARON’S LOUNGE BAR: Arredim neoklasik mjaft i veçantë, qetësi dhe relaks, shija e pijeve origjinale dhe aroma e kafesë italiane. BARON’S BAR DURRËS: Është vendi ideal për t’u zbavitur, për të takuar miqtë tuaj dhe gjendet padyshim në toplistën e njësive të shërbimit në Durrës.

Visited 1887 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: