Photos

Description

:  E lançuar në treg në vitin 2010, Sot shkëlqen në metropolin shqiptar me Cilësi, Standard dhe Çmime mjaft konkurruese. Një Sallë neoklasike dhe mjaft e veçantë për Eventin tuaj. Organizime të papërsëritshme të: Dasma, Ditëlindje, Fejesa apo gëzime të ndryshme. Kuzhinë tradicionale dhe EU, Staf mikpritës, Risi dhe vendi ideal për t’u ndjerë të gëzuar dhe të rëndësishëm. Një menaxher i shkëlqyer si M.Lura dhe një Oaz plot gjelbërim dhe hijeshi. Po kështu ofrojmë Bar dhe Bar në Verandë, Koktejle, si edhe Parkim pa limit. Ju mirëpresim për t’i bërë të paharrueshme gëzimet tuaja !.

Visited 1537 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: