Photos

Description

Një Super Kështjellë e vendosur mes gjelbërimit të pafund dhe një Observator fantastik për metropolin shqiptar. Bar dhe Bar në verandë, Restorant me gatime tradicionale dhe europiane, Menu e personalizuar për Evente të ndyshme si: Dasma, Ditëlindje, Mbrëmje mes miqsh, Gëzime familjare dhe shoqërore, Etj. Gur, Dru, Hekur dhe hijerëndë, ‘’2 Luanët’’ shkëlqen me tërë performancën e vet ndër vite, dhe është padyshim një margaritar i njësive më të mira të shërbimit në Shqipëri. Kuzhinierë dhe Kamarierë të përzgjedhur, Menu e pasur, Muzikë Live për çdo të Enjte, të Premte dhe të Shtunë, Parking në të 2 anët e kështjellës, Cilësi, Standard, Besueshmëri, Pikë referimi për klientët dhe Çmime shumë të mira.

Visited 3305 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: