Photos

Description

BAR HOTEL ‘’ALPET’’: Një SuperKompleks në Shërbim të Klientit. Bar brenda, dhe Bar Panoramik në Verandë. BAR HOTEL ‘’ALPET’’: Hotel dhe Dhoma cilësore sipas Standardit, Pishinë Gjigande dhe Bar në Pishinë, Kamarierë dhe Punonjës mjaft miqësor dhe Profesional, Një Drejtues vizionar dhe motivues, Gjelbërim, Qetësi, Relax, Parkim  dhe Çmime shumë të mira. Edhe Lavazh për Automjetin tuaj, ndërkohë, që jeni duke shijuar vakancë të mrekullueshme. Shijoni fundjavat tuaja, por jo vetëm, Shijoni Kohën tuaj të Lirë dhe Pushimet tuaja të Verës, tek një nga Komplekset më të mira në Metropolin shqiptar, dhe pikërisht tek BAR HOTEL ‘’ALPET’’, Ju mirepresim !

Visited 798 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: