Photos

Description

Është padyshim Salla e Eventeve më e mira në Dibër. Arredim Neoklasik, Hapësirë e madhe, Staf profesional, Kuzhinierë të mirëkualifikuar, Traditë, Eksperiencë, Përkushtim i vazhdueshëm, Risi kohë pas kohe. Banket ”New York”: Aty ku kujtimet skaliten në memorie. Cilësi, Standard, Kujdes dinamik për klientelën dhe Gëzime familjare të paharrueshme, Ju mirëpresim !

Visited 1063 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: