Photos

Description

Është një kompani lider në treg, sa i takon cilësisë së Naftës apo të Derivateve të saj, Çmimit mjaft të mirë që aplikon dhe Shërbimit profesional. Mjaft klientë nga qarku Prizren, por edhe nga Kukësi, Tirana dhe e gjithë Shqipëria.

Visited 931 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: