Photos

Description

BABOS BY DEMIR:
Auto paint protect and systems !!
Shërbimi më profesional në Shqipëri për automjetin tuaj. Produkte inovative dhe lider i cilësisë në tregun shqiptar. Për automjetin: Veshje qeramike, mbrojtja e bojës së automjetit, pastrimi dhe mirëmbajtja e sediljeve të lëkurës, pastrim i brendshëm i detajuar, pastrimi i ajrit të kondicionuar, pastrimi dhe mbrojtja e motorit, pastrimi dhe mbrojtja e frenave, xhama të pastër gjatë shiut. BABOS BY DEMIR: Cilësi e lartë, standard dhe distributor për Shqipërinë i: FILTERMAX, MOBIL SUPER, GOMA të ndryshme etj.

 

Visited 714 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: