Photos

Description

Është padyshim në Toplistën e kompanive në Krujë, dhe një nga bizneset kryesore në aksin Fushë Krujë – Krujë, e më gjerë. Material ndërtimor, Projekte infrastrukturore të kryera në afat, e me profesionalizëm , Makineri ndërtimi dhe Teknologji e përparuar, Benzinatë dhe Njësi të tjera shërbimi. ”BABASI 2 Shpk”: Cilësi, Standard, Fuqi ekonomike në treg, Përkushtim dhe një Ekip drejtues mjaft i aftë, duke i dhënë kredibilitet kompanisë çdo ditë e më shumë.

 

 

Visited 2439 times, 4 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: