Photos

Description

AVATAR LOUNGE CLUB
Bar, Evente, Argëtim !!
Bar i klasit të parë, arredim i veçantë dhe komfort. AVATAR LOUNGE CLUB:  Evente dhe organizime të mrekullueshme si edhe plot surpriza të tjera.  Adrenalinë, argëtim, siguri maksimale, janë vetëm disa nga parametrat e këtij impjanti të mrekullueshëm. AVATAR LOUNGE CLUB: Piano bar dhe të ftuar të muzikës më të mirë shqiptare, mbrëmje madhështore, muzikë live, pije dhe koktej, staf i aftë miqësor dhe netë të paharrueshme. AVATAR LOUNGE CLUB: Ju mirëpresim!

Visited 783 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: