Photos

Description

Punime Elektroauto, dhe Kontroll me Kompjuter për çdo lloj mjeti. Punime Shasie nga Mjeshtrat më të mirë në vend. Punime xhenerike me Shpejtësi, Garanci dhe Korrektësi. Lyerje cilësore me Mjete dhe Furra të fjalës së fundit. AUTOSERVIS ”LIU”: Edhe MAKINA NË SHITJE, MAKINA ME QERA, SHËRBIM KARROTRECI dhe PJESË KËMBIMI TË PËRDORURA. Cilësi, Standard, Ekip kryengritës, Punë të kryera në afat, Profesionalizëm, Çmime shumë të mira.

Visited 2037 times, 4 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: