Photos

Description

TURI-AUTOGAS-SYSTEM: Imjante Gazi për Autovetura!
TURI-AUTOGAS-SYSTEM:  Impiante gazi për të gjitha llojet e makinave me benzinë apo me naftë. Montime impiante gazi për të gjitha llojet e automjeteve Full Injeksion, FSI, TSI, TFSI etj. Shërbejmë për klientët tanë me markën europiane PRINCE por edhe me marka të tjera plot reputacion në tregun europian të tilla si: STAG dhe ATIKER. TURI-AUTOGAS-SYSTEM: Cilësi e lartë shërbimi, standard, skuadër profesionale, miqësore dhe e përkushtuar, garanci 5 (pesë) vite dhe kjo me një libër shërbimi për çdo klient, kursim karburanti deri në 70 %, lider në kryeqytetin shqiptar dhe më gjerë. TURI-AUTOGAS-SYSTEM: Ofrojmë gjithashtu edhe shërbimet: elektroauto, motorrike, xhenerike etj. TURI-AUTOGAS-SYSTEM: Servis i çertifikuar dhe i autorizuar, dhe padyshim një emër i respektuar nga klientela, ju mirëpresim!

Visited 1294 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: