Photos

Description

AUTO BLEVIS
Shitje Makinash dhe Pjesë këmbimi !!
Autosallon gjigand dhe pjesë këmbimi për makina. AUTO BLEVIS: Ekspozitë 3000 metër katror me makina, shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe çmime mjaft të mira. AUTO BLEVIS: Magazinë 1000 metër katror me pjesë këmbimi origjinale ku do gjeni zgjidhje të sakta e të sigurta. Gjithashtu autoservis për makinën tuaj dhe staf profesional. AUTO BLEVIS: Një nga kompanitë më të suksesshme në aksin Tiranë-Durrës. Standard–Çmim i mirë–Garanci!

Visited 752 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: