Photos

Description

Makina në shitje dhe Çmimet më të mira në Tregun shqiptar. Shitje dhe Blerje, si edhe Ndërrim të makinave të të gjitha llojeve. Ekip miqësor dhe profesional, Asistencë, Dokumentacion i rregullt dhe Klientë mjaft të kënaqur. Oferta dhe Risi të ndryshme dhe kjo, kohë pas kohe, si edhe, Një pikë referimi për klientelën.

Visited 3149 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: