Photos

Description

AUTO MOVE: Një Flotë e tërë autoveturash, dhe të gjitha të vitprodhimit pas 2007-s. Import të makinave nga Gjermani, Zvicër, Dubai, etj, dhe të gjitha me Dokumentacion të rregullt. Ofrojmë makinat me çmimet më të mira në tregun shqiptar, dhe markat më të mira EU për klientët tanë. AUTO MOVE: Cilësi, Standard, Shumëllojshmëri, Ekip miqësor dhe profesional, Asistencë në shitje dhe Një pikë e fortë referimi për blerësit potencial. Besueshmëri, Koherencë, Sadisfaksion dhe Klientë të kënaqur. Ju mirëpresim !

Visited 798 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: