Photos

Description

AUTO CATALEYA: Një sipërmarrje dinjitoze dhe plot suksese, jo vetëm në Elbasan, por edhe më gjerë. Cilësia është shumë e rëndësishme për ne. Makinat më cilësore të importuara nga Zvicra. Ofrojmë siguri, pasi çdo makinë është e provuar dhe e testuar nga stafi ynë përpara se të vijë në duart tuaja. Tek ne do te gjeni çmimet më të arsyeshme në treg, mjafton të klikoni tek adresa e Web-it tonë, si edhe do të keni oferta në dinamikë kohë pas kohe, duke ua bërë kështu jetën tuaj më të lehtë. AUTO CATALEYA: Makina në shitje, Dokumentacion i rregullt, Besueshmëri, Ekip miqësor dhe profesional, Klientë të kënaqur dhe një nga bizneset më të dashur për klientelën, Ju mirëpresim!

Visited 1286 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: