Photos

Description

Një biznes unik dhe një Teknologji e përparuar në shërbim të klientit. Pastrim me hidrogjen dhe pa çmontimin  e pjesëve ose pa përdorimin  e kimikateve të ndryshme. Pastrim cilësor i blozës në: Injektor, Valvula, Kandele, Piston, Fashot e zjarrit, Turbo, ERG, Katalit, DPF dhe Sistemin e shkarkimit. Kohëzgjatja e pastrimit 60 minuta dhe kjo me standartin më të lartë në treg. Rikthen fuqinë dhe performancën e makinës suaj, ul elementët ndotës, rrit efikasitetin e karburantit dhe parandalon faturat e kushtueshme të riparimit. Çdo 6 muaj rekomandohet një shërbim i tillë dhe makina juaj është gati të fluturojë. Shmangni shqetësimet për makinën tuaj me ”Auto Carbon Cleaner” dhe kjo me një Kosto minimale, Ju mirëpresim !

Visited 732 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: