Photos

Description

Lider në tregun shqiptar për Sistemin e gipsit dhe Tregtim të materialeve të ndërtimit. Bashkëpunim me kompani prestigjoze Europiane dhe Ndërkombëtare. Jetëgjatësi e shëndetshme dhe Avantazhe ekonomike. Izolim akustik dhe termik, si edhe mbrojtje nga zjarri. Një skuadër profesionale dhe në shërbimin tuaj – Çmime mjaft të mira.

Visited 1309 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: