Photos

Description

Restorant ARTUR-Durrës
Restorant Peshku, Italian, Mesdhetar !!
Një ambjent mjaft miqësor për klientelën. Cilësi, standard dhe përkushtim i vazhdueshëm. Restorant ARTUR-Durrës: Prodhime të freskëta të detit, kuzhinë mesdhetare, kuzhinë italiane dhe një restorant tipik me gatime të peshkut. Restorant ARTUR-Durrës: Kreativitet dhe një investim i madh në shërbim të klientit. Klientë vendas dhe mjaft turistë nga Kosova gjithashtu. Restorant ARTUR-Durrës: Gjendet në toplistën e restoranteve në qytetin e Durrësit.

Visited 1379 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: