Photos

Description

Themeluar në vitin 2010, Sot shkëlqen në Tregun Shqiptar me tërë performancën e saj, dhe është Lider në metropolin shqiptar. Elementë dekorativ arkitektonikë betony, polisteroli dhe gipsi ‘’allçi’’ për Fasada, Ambjente të brendshme e të jashtme, Prodhim sipas kërkesës së klientit, Design, Unicitet, Standard i Lartë, Asistencë, Projekte të realizuara në kohë. Dekor i gurit artificial arkitektonik, Qëndrueshmëri ndaj kushteve të motit, Fasadë e papërsëritshme. Po kështu, edhe Elementë arkitektonikë nga Polisterol i dendur dhe Teknologjia e fundit e aplikuar në Vila, Hotele, Bar-Restorante, Godina civile, komerciale dhe industrial. ART BAROQUE: Design, Dekoracion, Projektim, Prodhim, Zbatim !

Visited 1016 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: