Photos

Description

Planifikim dhe Organizim i eventeve të papërsëritshme. Ceremoni martesore, Ceremoni fejese, Ditëlindje, Konferenca, Evente me tematikë. Stil, Design, Produkte të personalizuara, dhe kjo sipas dëshirave të klientit. Po kështu, edhe mjaft Fustane nusësie për ditën tuaj më të bukur. Staf profesional, Asistencë, dhe Çmime shumë të mira.

Visited 838 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: