Photos

Description

Welcome to Best Western Premier Ark Hotel. Një impjant turistik i Klasit të lartë dhe sipas standarteve më të larta të shërbimit hotelier. Cilësi, Përkushtim, Standard, Profesionalizëm. Bar, Restorant, Pishina, Hotel, Sallë konferencash, Evente mbreslënëse, Staf i kualifikuar, Gjelbërim, Parkim dhe gjendet në Toplistën e njësive të shërbimit në Tiranë. I vendosur në qendrën e përballjes së parë me Turistët, shkëlqen me performancën, stilin dhe imazhin e papërsëritshëm, duke u shfaqur kështu, si Një nga Xhevahirët e Turizmit Shqiptar.

Visited 690 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: