Photos

Description

”ANI-06 co”: Tregtim me Shumicë dhe me Pakicë të MDF,  Melaminë, dhe këto produkte nga fabrikat më prestigjoze Europiane. Po kështu ofrojmë të gjitha llojet e Rimesove për mobileri, si edhe Bordime, Frezime portash, etj. ANI-06 co është në treg edhe me Aksesorë Mobilerie nga markat më të mira EU, si edhe me shumëllojshmëri parketesh Zviceran & Rus. ANI-06 co : Një skuadër miqësore me klientët, Ekip profesionistësh, Garanci, Besueshmëri, Kujdes dinamik ndaj klientelës, Çmime konkurruese, dhe  gjendet në Toplistën e kompanive më të mira shqiptare.

Visited 1413 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: