Photos

Description

AMORTIZATORË AJRI & JASTËK AJRI AXA
Autoservis, Pjesë këmbimi gjermane, Garanci!
AMORTIZATORË AJRI & JASTËK AJRI AxA: Një biznes në avangard dhe që ofron në treg produkte të standardit europian për makinën tuaj si: ‘’amortizatorë ajri dhe jastëqe ajri’’ nga kompanitë më të njohura në fushën e pjesëve të këmbimit ‘’airmatic’’. Përveç këtyre produkteve në pikën tonë kemi edhe ‘’kompresorë ajri të ri ose të rigjeneruar’’ për të gjitha makinat ‘’airmatic’’. AMORTIZATORË AJRI & JASTËK AJRI AxA: Pjesë këmbimi origjinale të importuara direkt nga prodhuesit gjermanë dhe të gjitha këto me garanci nga autoservisi ynë. Po kështu ofrojmë shërbimet e servisit për makinën tuaj dhe kjo ndodh duke ofruar korrektesë absolute me klientët tanë dhe profesionalizëm gjithashtu. Cilësi e lartë pjesësh këmbimi, standard, produkte dhe marka kredibile në treg dhe çmime konkurruese, ju mirëpresim!

Visited 686 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: