Photos

Description

ALTERNATIV AUTO: Një biznes me një Performancë të shkëlqyer në Industrinë e Shitjes së Makinave. Sadisfaksioni i juaj, është Obligimi ynë ! Moto e jonë është: CILËSI dhe JETËGJATËSI ! Në tregun e larmishëm shqiptar, Ne jemi një Alternativë, dhe pikërisht një Alternativë serioze dhe e besueshme për klientelën. ALTERNATIV AUTO: Standard, Besueshmëri dhe Çmime konkurruese ! Jeni gjithnjë të mirëpritur tek ‘’Alternativ Auto’’.

Visited 983 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: