Photos

Description

Bojëra – Verniqe. Cilësi, Standard dhe Një pikë referimi jo vetëm në Tiranë, por edhe më gjerë. Alpha Color: Projektim – Zbatim – Tregtim. Bojëra për Fasada dhe Lyerje të brendshme, Marka të njohura në treg dhe Çmime mjaft të mira.

Visited 761 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: