Photos

Description

ALESIO LOUNGE BAR
Cilësi dhe Standard !!
Bar i ndërtuar në sintoni me kërkesat më të larta të klientit. Një kombinim i modernizmit me klasiken në stil, design dhe shërbim.  ALESIO LOUNGE BAR:  Pije dhe koktejle, aroma e papërsëritshme e kafesë së zgjedhur, ambjente çlodhëse, fitness në katin e 2-të të godinës, cilësi, standard dhe një investim mbreslënës në shërbim të klientelës. ALESSIO LOUNGE BAR: Organizime dhe evente të ndryshme, mjaft i veçantë në llojin e tij, skuadër mikpritëse dhe një vend ideal për kohën tuaj të lirë, ju mirëpresim!

Visited 1351 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: