Photos

Description

Bar, Restorant antik, Hotel, Evente të ndryshme, Gatime të peshkut dhe Tradicionale, Pasta. Gjelbërim pa fund, Panoramë e pakrahasueshme, Klientë vendas dhe të huaj. Skuadër Novatore dhe Mikpritëse.

Visited 651 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: