Photos

Description

Tenda dielli, Çadra plazhi dhe Promocioni, Çadra për Bar-Restorant, Tenda Gazebo, Tenda klasike, Tenda me ndriçues, Tenda me vela, Tenda parkingu, Tenda për oborr, hotel, resort dhe Lokal arkitektural. Konstruksione metalike si Kalçeto, Komplekse sportive, apo Ndërtime të fushave të futbollit. ALBAJRAK: Cilësia dhe Çmimi më i mirë në tregun shqiptar. Punë të kryera plot standard dhe në të gjithë Shqipërinë.

Visited 2325 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: