Photos

Description

AL CASA VERANDA HOTEL
Relax dhe Shërbim impresionues !!
Hotel krejtësisht i Ri dhe një risi në tregun metropolitan të shërbimit. 10 (dhjetë) dhoma të mirëmobiluara sipas standartit, cilësi, staf miqësor dhe çmime konkurruese. Së shpejti, edhe një bar-restorant me gatime të traditës dhe gatime europiane gjithashtu. AL CASA VERANDA HOTEL: Gjithnjë me shërbimin më të mirë ndaj klientit, gjelbërim dhe panoramë, komoditet dhe atmosferë, parkim dhe çmime konkurruese. Pushoni dhe shijoni krejtësisht ndryshe, larg zhurmës dhe rrëmujës së përditshmërisë, ju mirëpresim !

 

Visited 866 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: